Politica de confidentialitate

ACORD PRELUCRARE ȘI STOCARE

DATE CU CARACTER PERSONAL

(GDPR)

Prin vizitarea site-ului www.oficial-transfer.ro, atunci cand completati

formularul de contact sau prin accesul la serviciile sau produsele pe care le

punem la dispozitie, ne furnizati informatii personale. Pe aceasta pagina aflati

ce date sunt colectate si care este scopul colectarii si/sau prelucrarii acestora.

Astfel iti exprimi acordul fara echivoc, ca esti informat cu privire la stocarea si

prelucrarea datelor personale citind aceasta pagina. Acordul dumneavoastra

este liber consimtit si fara vreo conditionare din partea noastra.

Inca de la inceput dorim sa va asiguram ca nu punem la dispozitia

tertilor liste cu adrese de e-mail in scopul obtinerii de foloase materiale.

Fiind vorba de informatii personale, facem tot posibilul ca ele sa fie

intotdeauna in siguranta. Daca va trebui sa oferim informatii unor terte parti te

vom informa inainte. De asemenea te rugam sa citesti cu atentie acest acord.

Site-ul www.oficial-transfer.ro devine operator de date cu caracter personal

in conformitate cu Legea nr. 677 din 2001 și cu Regulamentul UE 679/2016

(ce se aplica si în România incepand cu data de 25 mai 2018).

In conformitate cu dispozitiile legale mentionate anterior, ca vizitator devii

persoana vizata. Asta inseamna o persoana fizica ce poate fi identificata prin

nume sau date de localizare ca adresa IP sau geolocatie, numar de telefon.

In general colectarea de date de identificare (de tip IP sau geolocatie) se face

in scopul de a oferi o experienta de browsing imbunatatita si pentru statistici in

vederea imbunatatirii prezentei in mediul online a site-ului. Aceaasta se face

prin colectarea de cookie-uri sau prin alte metode tehnice specific si nu

permite intotdeauna identificarea individului (asocierea unui cookie cu o

persoana).

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați

Nu vă putem ajuta să faceți o rezervare sau să solicitați o ofertă fără anumite

informații. Când faceți oricare dintre aceste lucruri, vă cerem informațiile de

care avem nevoie pentru a vă oferi ceea ce doriți. Acestea sunt lucruri

standard și pot include numele, vârsta, adresa și datele de contact (e-mail,

adresă și număr de telefon). De asemenea, acesta poate include și

informațiile despre de plată.

În plus, putem colecta informații de pe calculatorul dvs. atunci când utilizați

una dintre platformele noastre, chiar dacă nu efectuați o rezervare. Aceasta

poate include adresa IP, navigatorul pe care îl utilizați și setările de limbă.

Există, de asemenea, situații în care primim informații despre dvs. de la terțe

părți sau colectăm automat alte informații. Aceasta este o prezentare

generală a informațiilor pe care le colectăm. Doriți să aflați mai multe?

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați

Stocăm și folosim informațiile pe care ni le oferiți. Când efectuați o rezervare,

avem nevoie cel puțin de numele dvs., adresa de e-mail, numărul dvs de

telefon, adresa de unde urmeaza sa fiti preluați și sa incheiati calatoria

precum și informațiile de plată. Am putea solicita de asemenea adresa dvs.

de domiciliu, numărul zborului dvs și data nașterii precum si varsta copilului

minor care urmeaza sa calatoreasca.( pentru a putea pune la dispozitia lui

scoica, scaun sau inaltator in functie de varsta).

Dacă ne contactați (de exemplu prin telefon, prin e-mail sau prin rețelele

sociale), vom colecta informații de la dvs. și de acolo.

După efectuarea rezervării, vă putem solicita să oferiți o recenzie pentru a ne

ajuta să îmbunătățim serviciile și pentru a ne ajuta să ne asigurăm că viitorii

clienți vor obține exact ceea ce caută.

Există și alte modalități prin care ne puteți furniza informații. De exemplu,

dacă navigați de pe dispozitivul mobil, puteți împărtăși locația dvs. curentă cu

noi, pentru a vă oferi cele mai bune servicii posibile. Pentru a face lucrurile

mai ușoare ati putea deschide un cont de utilizator, care vă permite să vedeți

și să vă gestionați rezervările, precum și să salvați setările personale de

asemenea, facilitează efectuarea rezervărilor viitoare.

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre alte persoane

Puteți face o rezervare în numele altcuiva, de exemplu un prieten, membru de

familie sau coleg. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că acea persoană știe

că ne dați detaliile sale și că a acceptat modul în care îi gestionăm datele cu

caracter personal (după cum este descris în această Notificare). Aceasta este

responsabilitatea dvs.

Date cu caracter personal colectate automat

Când efectuați o rezervare, înregistrăm pe ce platformă a fost făcută și cum

ați ajuns la platforma noastră (de exemplu, dacă ați venit de pe un alt site).

Chiar dacă nu ajungeți să efectuați o rezervare, putem colecta automat

anumite informații când vizitați platformele noastre. Aceasta poate să includă

adresa dvs. IP, paginile pe care le-ați vizitat, browserul pe care îl utilizați și

informații despre clicuri. Ar putea să includă, de asemenea, informații despre

sistemul de operare al calculatorului, versiunea sa de aplicație, setările de

limbă, setările și caracteristicile specifice dispozitivului și datele care identifică

dispozitivul.

Dacă utilizați un dispozitiv mobil, putem colecta, de asemenea, detalii despre

locație. Și putem analiza și prelucra datele de bază referitoare la aplicațiile

instalate pe acesta (de exemplu nume, descriere și categorie).

Date cu caracter personal pe care le primim de la alte companii

De asemenea, putem obține informații despre dumneavoastră de pe

platformele rețelelor sociale, de la partenerii noștri de afaceri, și alte terțe

părți. De exemplu:

• Lucrăm cu parteneri de afaceri afiliați pentru a oferi serviciile noastre

pe alte platforme. Când efectuați o rezervare pe una dintre aceste

platforme, se poate să împărtășim datele dvs. cu caracter personal cu

acestea, iar acestea pot împărtăși datele dvs. personale cu noi.

• Companiile care furnizează serviciile pe care le-ați rezervat prin

intermediul platformelor noastre ar putea fi nevoite să ne trimită

informații despre dvs. - de exemplu, dacă rezervarea dvs. duce la o

reclamație de asigurare sau o dispută ce privește serviciul pentru

clienți.

• De asemenea, partenerii noștri de afaceri ne pot trimite informații

despre dvs. care ne pot ajuta să vă afișăm anunțuri mai relevante.

Orice modificare a termenilor sau conditiilor prezentate mai sus va fi adusa la

cunostiinta printr-o notificare trimisa prin e-mail.

Informatiile utilizatorului, pot fi furnizate la cerere catre Politie, Instante

Judecatoresti si Parchetul General dar si unor institutii si organe abilitate

conform legii, in urma unei cereri depuse de acestea, in conditiile legii.

Care sunt drepturile tale și cum pot fi exercitate?

Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiezi

de drepturi adiționale.

Iată lista completă a drepturilor pe care le ai:

Dreptul la informare – poți solicita informații privind activitățile de prelucrare

a datelor tale personale;

Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poți

completa;

Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – poți obține ștergerea

datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte

cazuri prevăzute de lege;

Dreptul la restricționarea prelucrării – poți solicita restricționarea prelucrării

în cazul în care contești exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute

de lege;

Dreptul de opoziție – poți să te opui, în special, prelucrărilor de date care se

întemeiază pe interesul nostru legitim;

Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi, în anumite condiții, datele

personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat

sau poți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator în termen

de 60 de zile

Dreptul de a depune plângere – poți depune plângere față de modalitatea

de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a

Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea

se întemeiază pe consimțământul tău, ți-l poți retrage oricând. Retragerea

consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată

anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poți cere și obține

intervenția umana cu privire la respectiva prelucrare, îți poți exprima propriul

punct de vedere cu privire la aceasta și poți contesta decizia.

Pentru exercitarea acestor drepturi, poti trimite oricand un email cu solicitarile

la adresa de email : oficialtransfer@yahoo.com

Pentru orice alte detalii referitoare la politica de confidentialitate ne puteti

contacta la :

0799.532.342

0728.223.313

Oficial Transfer SRL.

46349999

Program

Luni-Vineri 10:00-17:00

Brasov-Romania

Buy now